Ние сме "Ранком - 91" ООД, разработваме портали за събиране на заявки, които се връзват към Складов Софтуер "T-Manager+" и може да бъде закупен и инсталиран и пригоден за работа на всеки компютър, с Windows, за нуждите на всяка фирма, дистрибутор, склад на едро и т.н.  Порталът към T-Manager+ е он-лайн платформа за събиране на заявки към складова програма "T-Manager+". Порталът дава достъп до артикулният асортимент на склад, и позволява клиентите да избират между асортимент, набират и изпращат сами своята заявка и да оставят съобщение към нея. Тази заявка се приема автоматично на сървъра с Програма T-Manager+, преглежда се от оператор, който я записва и издава фактурата с няколко клика. Порталът е подходящ за търговски фирми, чиято дейност се осъществява със събиране на голям брой многоредови заявки, всеки ден.

Порталът може да бъде създаден на английски или на български език. Функциите му могат да се простират извън пределите на страната ни. 

Порталът позволява вашите клиенти да виждат ежедневно цялата наличност на вашия склад. Всички нови артикули, актуални промоции, специални оферти, дори оферти с краткотраен срок на валидност. Могат да бъдат добавени снимки на артикулите, наличност, производител, грамаж, брой в стек, продажби на стек или кашон. Може да направите клиентска листа, в която да конкретизирате клиентското портфолио, според вашето осмотрение за потенциална възможност за увеличение на продажбите. Вашите клиенти могат да следят статус на поръчката си, фактури и плащания към тях.

До Портала имат достъп само клиенти, специално за които е издадена парола за достъп. Тези клиенти ще виждат в портала: предложени от вас за тях артикули, тяхната клиентска листа, артикулите са поръчали предния път, етапа на изпълнение на поръчката им, издадените документи и сумата на платените и чакащите плащане заявки, срок на доставка. Опция е да бъдат видими цялата наличност в склад, или само определени артикули; цялата разновидност на артикули без или със наличност; можете да ограничите някои от артикулите. Тази опция се управлява от "T-Manager+".

Портал ТМ+ Portal TM+ първи стъпки

 

 

 

Начало на страницата