Порталът T-Manager+ е лесна за управление платформа, създадена така че да бъде достъпна за всички потребители. Единственото необходимо условие за работа е компютър с достъп до интернет.
Всяка фирма, собственик на портала има различен IP address  с база данни, която не може да бъде намеренa случайно. Вие ще получите IP address, на който да намерите портала и ще влезете с предварително подготвена за вас парола и потребителско име за достъп. Потребителското име не може да бъде променяно. Това е идентификатор за програмата че поръчката е изпратена от вас за вашата фирма, в случая клиент, данните за издаване на стокова разписка и фактура ще бъдат вашите. На снимката е показано как изглежда главното меню на портала. Натиснете "поръчка" за да влезете в менюто за набиране на поръчки.

Portal T-Manager+ first pagePortal T-Manager+

 

При първото ви влизане таблицата ще бъде празна, извикайте артикулите чрез използване на филтър или чрез извикване на подменю "Моята Листа". Още информация по изготвянето на "моята листа' ще намерите по-долу. Ще видите в табличен вид списъка със всички стоки от които може да поръчвате /виж снимка 1/. Заявете количество с кликване върху единична бройка или брой в стек, т.е кликнете върху +1 - за да поръчате една бройка или +24 за да поръчате един стек, в който има 24 продукта. Артикулите чиято бройка се набира в колона Поръчка, ще влезат в поръчката ви. С кликване на "Х" в най-дясната колона ще можете да махнете бройките. Артикулите отбелязани с #K# в наименованието си, се поръчват само в кашон. Колона "наличност" /тя е опция, може да я няма във вашия портал/ показва моментната наличност на артикула в склада на доставчика.

  • Най-отдолу са разположени стрелките за смяна на страница и филтъра за избор на брой артикули, показващи се на кран.
  • Най- отгоре в дясно са менютата за Преглед на поръчката и "Приключи" за край и запис на поръчката.
  • Подменю "Моята Листа" се отваря в нов прозорец и служи за следене на артикулите които сте поръчвали до сега. "Моята листа" се съставя от Търговски Представител индивидуално към всеки клиент с различна цел - да се подбере артикулния асортимент с оглед на това да се прави най-голям оборот; да се следят цени и промоции; артикули препоръчани за следваща поръчка. 
  • Подменю "Справки" служи за информация на направените до момента поръчки за дълъг период назад, стокови и получени фактури, информация за извършените плащания. Справките се отварят в нов прозорец, за да не прекъсват работния процес.
  • Подменю "Съобщения" - не можете да изпращате, но можете да получавате съобщения.
  • Филтри за бързо търсене /в точка 1 на снимката долу/ - това са параметрите по които можете да търсите артикули. Независимо от това колко често сменяте филтъра за търсене, артикулите които отбелязвате като присъстващ в поръчка не се изтриват. Може да проверите това в "Преглед на поръчката".
  • точка 2 е подменю за извикване на Моята листа. В точка 5 ще видите "да" или "не", т.е. дали артикула присъства във вашата листа, или не.
  • в точка 3 е подменю "пазарувани" - това е справка на артикулите които сте купували в период от изминалите 30,60,90 дни.
  • С кликване в подменю "всички" т. 4, премахвате всички филтри. Ще се заредят всички артикули.
  • "Ново" "промоции" "разпродажба" филтрират артикули, предварително маркирани с този параметър.

Portal TM+ discription

Поръчката завършва с преглед на набраните артикули, отбелязване на придружаващите документи - фактура,стокова разписка и "запис". Това автоматично изпраща поръчката до сървъра с Т-Manager+. За статуса на обработката на вашия документ ще получите информация в "Справки".

 

 

 

 

 

 

Начало на страницата