• Възможност за експорт на данни към счетоводни програми - T-Мanager+ е складова програма с приоритети насочени към складовата отчетност, цени и ценообразуване, анализ на продажбите, анализ на пазара и клиентските предпочитания, следене на приходите и разходите за дейността на фирмата.  T-Manager+ е пригодена за експорт на всички данни към ФАКТ-ФСД, счетоводната програма на Ранком-91 ООД. Наличен е експорт на продажби и към други счетоводни програми.
  • Възможност за връзка със сканиращи устройства - Модул "Магазин" на T-Manager+ работи с баркод четец за незабавно изписване и оформяне на фактура; Модул "Ревизия" на T-Manager+ се връзва с терминал - сканиращо устройство на баркод системи за входящ и изходящ контрол на стоки и ревизия.
  • Стокови разписки в специален формат - T-Manager+ може да прави експорт на стокови разписки във формат според изискванията на  Billa и Metro. Пригодена е за работа според изискванията на Фантастико.
  • T-Manager+  репортува отчет продажби за период в специфични формати на големи доставчици като Carlsberg, Coca-Cola, Kamenitza, Zagorka, Perno, Avendi, Devin, Pepsi.
  • Възможност за работа online и отдалечен достъп - Мобилното приложение R91 се връзва онлайн със сървъра за незабавен репорт на Exvan или Presale продажбите; Портала към TM+ осъществява незабавна он-лайн връзка със сървъра, с което се осъществява бързо и лесно преминаване през фазите - заявка, продажба, фактуриране, пътна карта, маршрутизиране, на едни и същи документи без да се налага повторно набиране.

Форма за контакт:


гр. София, ул. Брусенска 6, вх. А, партер

тел: 02/ 444 10 13

02/ 444 02 63

mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

www.rankom.net

www.r91.eu

www.forum/rankom.net

Форума изисква регистрация и активен профил, за четене и писане. Във форума се дискутират само теми, свързани с ПП ФАКТ-ТРЗ, ПП ФАКТ-ФСД и ПП  ТМ+ и всички приложения към нея, начин на въвеждане на специфични сделки, клиентски казуси и други.


Rankom 91 address

 

 

 

Начало на страницата